Acties: eenmalig

Toegankelijkheid kantoor
We hebben een prachtig kantoor voor Água Viva  welke strategisch ligt tussen  het CTM  en het benedenterrein waar de huizen staan, de meubelmakerij en de onderhoudsloodsen zijn gevestigd.  Wat nog ontbreekt is een goede bereikbaarheid. Er moeten trappen en paden worden aangelegd waarvoor we uw hulp vragen!
De totale kosten bedragen € 1.500,-       

Inrichting kantoor
Om het  CTM gelijk bij opening goed te kunnen laten functioneren is het nodig om een aantal activiteiten te scheiden. Daarom willen we de (intake) administratie, gespreksruimte voor de psycholoog en behandelruimte voor een dokter scheiden van de dagelijkse hectiek van het centrum.

Ruim twee jaar geleden is er al een prachtig kantoor en behandelruimte gebouwd en nu moet deze  worden ingericht.  Voor de inrichting zoeken we één of meerdere sponsors!
De totale kosten bedragen € 3.150,-

“Deze mannen hebben ook een uitzet nodig”
Het CTM is klaar. Voldoet aan de wettelijke eisen maar om de internen daar te laten wonen, werken en te onderhouden zijn nog veel kleine en grote zaken nodig. We hebben een verlanglijstje die we graag aan u voorleggen. Wat schrapt u daar vanaf?