Acties: afgerond

Aanpassingen CTM

In juli 2012 kregen we een bezoek van de Braziliaanse gezondheidsdienst waarbij bekeken werd welke zaken aan het CTM aangepast moesten worden om  de noodzakelijke vergunning te krijgen.

In het afgelopen jaar is voor meer dan € 15.000,- geïnvesteerd in allerlei aanpassingen. Muren zijn gestukt, plafonds zijn aangebracht, sanitaire ruimtes zijn aangepast. Kledingkasten, horren tegen vliegen, extra  werkbanken en planken in de keuken zijn gemaakt. De matrassen hebben hoezen gekregen, veel zaken zijn geverfd. Kortom er is geweldig veel gebeurt waarvoor we een ieder danken voor zijn of haar bijdrage!
Foto’s van de aanpassingen die tot nu toe verricht zijn, zijn hier (Facebook) te zien!

 

Omheining om het CTM

Mensen die drugs gebruiken of hebben gebruikt hebben vaak geen limieten. In de behandeling is het daarom van belang dat de mensen opnieuw leren met grenzen om te gaan. Een fysieke afscheiding om het terrein van is daarom van groot belang. We zijn daarom geweldig blij dat verschillende regionale bedrijven uit Brazilië samen deze omheining hebben gesponsord. De totale kosten bedroegen rond de € 6.000,-.

 

“De laatste loodjes”

Met de actie de laatste loodjes hebben we letterlijk de  laatste loodjes die het zwaarst wegen met elkaar gedeeld. Bij elkaar zijn er meer dan 80 verschillende item variërend van € 4,- tot € 400,- gesponsord in enkele weken tijd zowel vanuit Nederland als ook vanuit Brazilië.
Foto’s van de aanpassingen die verricht zijn, zijn hier (Facebook) te zien!